vineri, 1 iunie 2012

Eu votez cu Neica Nimeni

Cine este Neica Nimeni?

Neica Nimeni este cel mai necunoscut dintre toti candidatii. Il stii, l-ai intalnit sigur pe buletinul de vot. Fa un efort si adu-ti aminte cat de groase erau unele buletine de vot. De ce? Pentru ca inauntru erau o gramada de Neica Nimeni, la super-oferta, la vrac, dar nimeni nu avea timp de ei, toti fiind ocupati sa-si dea votul cuiva impotriva altuiva.

E timpul ca Neica Nimeni sa invinga!

Alegandu-l pe cel mai Neica Nimeni dintr-un buletin de vot si votandu-l, ai o gramada de avantaje. Haideti sa vi le explic.

  1. Diluezi voturile idiotilor
 Stii bine ca multi cretini merg la vot. Multi, prea multi, insa asa-i in democratie: toti cretinii au drept de vot. Sa ne impacam cu asta si sa analizam ce putem face. Cel mai bun lucru este sa ne alegem un Neica Nimeni si sa votam valabil cu el. Astfel, vom dilua cu un vot mai mult procentele barosanilor. Tu, eu, si altii. Fiecare vot conteaza, oricare ar fi domnul Neica Nimeni al fiecaruia. Cei ce stau acasa sau isi anuleaza votul amplifica astfel voturile cumparate sau voturile date dupa rationamente cretinoide. Tu nu poti fi printre acestia si de aceea te duci sa lupti cu micul tau vot care conteaza.

  1. Votezi impotriva tuturor idiotilor
 Cand nu ai un candidat care sa-ti merite votul, Neica Nimeni iti sare in ajutor. El este acolo pentru ca tu sa-l votezi. Votandu-l, iti arati dispretul fata de toti barosanii care sunt impinsi de catre partide cu milioane de lei cheltuite pe campanie. Daca toti Neica Nimeni reusesc sa stranga macar cateva procente, inseamna tot atatea procente de oameni care isi exprima maxim de clar dispretul fata de intreaga clasa politica.

  1. Esti haios
 Cu siguranta vei fi intrebat cu cine ai votat. Dupa ce vei spune: “Cu Neica Nimeni”, deja toata lumea este interesata de tine. Cand le explici conceptul, deja ti-a crescut cota de popularitate in grupul respectiv si toti vor fi dorit s-o fi facut exact ca si tine. Cand le vei spune ca ai votat cu Uniunea Rutenilor din Romania sau cu Partidul Lipovenilor sau cu Partidul Racnetul Carpatilor, cu siguranta vei fi cel mai haios dintre toti. Cel mai haios, dar si cel mai inteligent pentru ca…

  1. Esti vizionar
Votand cu Neica Nimeni, tu transmiti un mesaj tuturor celor care nu au curajul sa intre in arena ca i-ai vota, numai sa apara. Votand cu Neica Nimeni tu spui clar ca vrei sa votezi, dar n-ai cu cine. Tu ai vrea sa tii cu cineva, dar oferta actuala este nemernica.

Iata de ce Neica Nimeni este cel mai bun candidat in Romania de astazi. Neica Nimeni este cea mai buna alegere pana cand or aparea adevarati lideri care se lasa asteptati de 22 de ani.


10 comentarii:

  1. Laura Sgarcitu1 iunie 2012 la 19:49

    Salutare, Kolukule, te invit duminica la 12 la Green Hours sa-l cunosti pe Nicusor Dan. Sa vezi ca, chiar dacu nu are notorietatea lui Oprescu sau Prigoana, are viziune, sustinerea societatii civile su bun-simt cu carul. Toate bune, chiar abia astept, daca poti si, sigur, vrei. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invit sa nu te auto-dezamagesti, Laura. Pe Nicusor nu-l cunosteai acum 6 luni. Lasa-l acolo.

      Ștergere
  2. Clar, votez cu Neica Nimeni, fara dubiu!! Ma duc la vot si pun un X cu pixuletul. Pacat ca NN asta nu face si legi, in parlament, ca, daca ar fi facut, aveam pana acum o Romanie, numai milk&honey! Pt ca, daca ma gandesc mai bine, cam toti politicienii pe care i-am avut pana acum, au fost un fel de NN. Niste nimeni in materie de politica, nimeni in materie de administratie, de urbanism, de administrarea teritoriului, de economie, samd. Niste nimeni cu blazon, insa, cu pretentii, cu mertzan la scara si cu 3 mese/zi la restaurant de 5 stele, cazati neaparat la Hotel Bucuresti, unul din cele mai scumpe hoteluri din Romania, cu salarii de mii de E+alte sinecuri de alte mii pe langa, fiecare cu 3-4 salarii la cate 3-4 job-uri simultan, ca deh, muncesc din greu, maica (si rezultatele se vad!). De fapt, chiar, cred ca de 20 de ani tot cu NN votam, de ne doare mana de cat l-am tot votat, pe NN asta.
    Serios, la primarie S3 chiar as fi vrut sa votez cu tatal lui Teo, Uta ala, de la UNDC. dar, cand l-am vazut cum se cearta cu aia, mi-am zis ca, poate lasa, acum omul are vreo 75(cred, ca n-are nici un CV pe nicaieri), poate peste 4 ani, cand face 79. Ar mai fi fost UDMR-ul, dar nici acolo n-am reusit sa gasesc vreun CV (chiar, daca ai/stii, da incoace).
    Prigoana e vax, cu transportul lui pumblic gratuit, Oprescu nu consum, eu unul (desi am prieteni care il voteaza, si au argumente), Nicusor e varza, Becali e etern (si unic in felul lui), ala de la UNPR stie fotbal, dar de urbanism-zexe (nu-i de-ajuns sa ai firma de imobiliare pentru asta), ce-ar mai fi.....nula la nula, precum faina, doar ca din aia poti face cozonaci, cu astia nici de-un "Cor Doina al Armatei" nu se strange.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NN este doar o forma de protest, nu te astepta sa faca ceva. NN este o fronda, o revolta. Un vot impotriva nemernicilor.

      Ștergere
  3. Si la mine NN insemna fix asta, un protest. Pe care, din pacate, l-am tot "protestat" de cand am stampila-n mana, si tot degeaba. Mama lor.
    Uite, offtopic, poate scrii un post despre asta:
    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12563481-live-text-remus-vulpescu-semnat-cererea-insolventa-hidroelectrica.htm
    Dincolo de circ cu ICR ( :) ), asta e adevaratul subiect care ne (va) atinge la buzunar. Daca astia baga Hidroelectrica in insolventa, cum vor, iesim din cadrul acordului cu FMI, ceea ce inseamna ca ne punem ca boii in situatia Ungariei 2011-2012, semifaliment scrie pe noi. Nici o grija, Florin Georgescu ne-a mai trecut prin asa ceva, nu? in 92-96, ce bine ne-a mai fost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta cu hidroelectrica este un subiect spumos, excelent, dar trebuie sa ma documentez foarte bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai fa-o; primul loc - linkul la articolul acela (subliniez - declaratiile impricinatilor, si, posibil - nu l-am citit - si articolul: un delir total). Ce-mi spune mie instinctul (dar tu aici ai mai putea adauga multe info): miza tampeniei cu insolventa este sa se ia "tatzele" hidroelectricii de la baietii destepti la care e arondata acum, si sa fie arondata la alti baieti destepti. Dat fiind ca tarasenia se petrece sub ministeriatul Ponta, guvernarea USL, de bune intentii nu-i pot banui pe cei care manevreaza chestia asta. Ok, i'm biased, si imi asum asta. Oricum, "miroase" foarte puternic a USL-Ponta, intrucat insolventa se acorda cand conturile firmei respective sunt pe -. In mom. de fata, Hidroelectrica e pe +; adevarat, + ala e <<< decat ar fi trebuit sa fie, insa, legal, cand e+, e aberant sa vorbim despre insolventa. Cam asta e "crusta" balegii. Mai adanc eu unul n-am nici timp, si poate nici stomac (inca) sa sap. Astept sa sape ziarele/blogurile pt mine.
    Check out my weblink, u'll regret you dont have 10 bellies to l-o-l.

    RăspundețiȘtergere
  6. link despre hidroelectrica:
    http://www.contributors.ro/economie/nu-ne-am-lamurit-guvernul-asta-e-cu-sau-contra-baietilor-destepti-testul-hidroelectrica/

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.b1.ro/stiri/economic/guvernul-nu-a-inclus-insolventa-hidroelectrica-pe-agenda-csat-31508.html
    Posibil indiciu ca Ponta nu vrea sa faca ceva tocmi cinstit. Cu varianta: sau ca Basescu abereaza, again. E de urmarit.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.evz.ro/detalii/stiri/otilia-nutu-exista-si-teama-ca-insolventa-hidroelectrica-ascunde-intentii-mai-sinistre-9885.html

    RăspundețiȘtergere