marți, 15 iunie 2010

Rugaciune de noapte

Da Doamne pe lume
Pustie si spume
Da Doamne prostie
Boc sa se mentie!

Da, dragii mei, ma rog in ceas de noapte ca motiunea sa nu treaca! Ce-i asa de greu de inteles? Ma rog pentru Boc. Ma rog pentru tara mea, s-o prinda iar nenorocirea! Ma rog sa supravietuiasca Boc la un vot macar!

Hai ca-i foarte simplu de explicat: daca efortul opozitiei da roade acum, se estompeaza vina actualei puteri. Guvenul Boc ar deveni un martir, o victima a sindicalismului manipulat abil de opozitie. Daca Boc pica, pica si sansa noastra de a scapa definitiv de Basescu inaintea termenului.

Evident ca va fi bine, asa cum a gandit si Stauffenberg, ca va fi bine pentru Germania cand a pus o bomba sub masa lui Hitler. Poate ar fi fost bine, dar poate ar fi fost rau. Daca la 20 iulie 1944 Hitler ar fi murit, poate ar fi supravietuit nazismul. Poate pacea ar fi venit mai repede, dar poate pretul platit ar fi fost mai mare asa.

In definitiv, primul razboi mondial a fost continuat cu al doilea razboi mondial pentru simplu motiv ca victoria din primul nu a fost totala. Daca victoria anti-basescienilor ar veni prea repede, poate ca n-ar supravietui. De aceea vreau s-o mai aman putin, nu pentru ca sunt pervers si vreau sa-mi pedepsesc tara pentru propria perversitate, ci pentru a fi sigur ca nimeni nu va mai crede vreodata intr-un asemenea demers.

Basescu trebuie sa moara in propriul noroi, acolo unde l-a tarat si l-a rapus pe Iliescu, indoctrinand minti simple de tineri complexati sa creada ca el, Iliescu, este vinovat de tot ce li s-a intamplat rau lor, tinerilor, de cand s-au nascut. Basescu - nascator de ultrasi in politica - trebuie sa moara de mana unor ultrasi. Asa cum Hitler merita sa moare spanzurat de un lampadar de catre tribunalele populare, "Volksgerichtshof", pentru ca nu ar fi depus suficient efort pentru respingerea inamicului, asa si al nostru, ar merita sa fie suspendat din functia de presedinte la cererea grupului Blaga-Udrea-Berceanu si strivit apoi de un 82% popular intr-un referendum, asa, ca pe vremea lui Iliescu.

Dar pentru un asa spectacol avem nevoie astazi de un Boc scapat la milimetru de securea motiunii. Si de aceea ma rog incontinuu:

Da Doamne pe lume
Prostie cu spume
Si-un bou sa tradeze
Pe Boc sa-l pastreze!

Un comentariu: