joi, 6 decembrie 2012

Marele Peste



Alegerile de luna asta se vor termina cu o victorie categorica a marelui bordel de uniune sociala. Vor avea o majoritate absoluta in parlament si in camera deputatilor. Vor face "ce vor vrea muschii lor".
Si totusi.
Adevaratul castigator este Marele Peste. A avut pe toata lumea, si pe fata, si pe dos, a sedus si umilit fiecare curva din fiecare partid, pe unele chiar de mai multe ori. Are poze cu aproape toate, in toate pozitiile. Are chiar porecle pentru fiecare. Marele Peste a f... tot, ba chiar a si depasit granitele tarii, trecandu-si in palmares doua mari naive ale Europei, o nemtoaica si-o portugheza, care nici macar n-au simtit ceva, atat de fin a fost zeul.
Se spune despre Alexandru ca ar fi plans, dandu-si seama ca nu mai are nimic de cucerit din lumea cunoscuta. Paradoxal, desi nu mai are ce f..., Marele Peste este astazi fericit, caci si-a implinit Lucrarea. A demonstrat – nici mai mult, nici mai putin – ca toti politicienii Romaniei post-decembriste sunt niste curve si ca pentru fiecare exista un pret. Avandu-i pe toti de-a lungul carierei sale politice – pe toti, fara nicio exceptie – Marele Peste a avut Romania, pe toate partile.
Ca sa transformi o femeie in curva trebuie s-o faci sa se urasca pe sine. Trebuie s-o violezi in asa fel incat sa creada ca a fost vointa ei. Trebuie sa folosesti cu grija notiunea de pacat, astfel incat ea sa ajunga sa se considere o pacatoasa si sa se pedepseasca prin adancirea in pacat. Prin cuvintele sale, Marele Peste a violat intr-atat de bine fiecare cetatean din Romania, incat 70% din ei nu vor veni la vot duminica viitoare. Acestia se urasc intr-atat de tare incat nici pentru o galeata plina de cadouri folositoare nu isi vor exercita dreptul la vot. Marele Peste sigur zambeste astazi implinit, caci nevenirea la vot este opera sa. Doar a sa.
Disperate, curvele mai vanjoase s-au strans toate in jurul celei batrane si si-au jurat razbunare. Au ajuns cea mai pestrita gramada de prostituate, unite doar de oftica de a fi fost la un moment dat seduse si abandonate de un foarte abil peste. Uriasul bordel “contras” va strivi micul bordel cu inima inca portocalie care inca sta la picioarele zeului. Va veni si o zi a judecatii, cand Marele Peste isi va pierde dintii sub lovituri, dar el va fi mai linistit decat personajul lui Friedrich Dürrenmatt din piesa “Romulus cel mare” – Romulus Augustus, ultimul imparat roman – predand bucuros germanilor, fara lupta, intregul imperiu, deoarece il ura pentru decadenta sa.
Curvele vor sarbatori victoria, sampania va curge, dar fantoma Marelui Peste, zeul decadentei si arhitectul desfraului lor, nu-i va parasi, chiar daca acesta va ajunge la inchisoare. Nu poti scapa de propria putreziciune, de faptul ca ti-a placut sa o faci pe bani cu oricine, oricand, numai sa iasa din asta faima si putere.
Ma inclin in fata ta, Zeule! Curvele care te vor omori tot curve vor ramane si asta-i victoria ta. Ti-ai asigurat nemurirea.

Dar sa stii ca vei trai sa vezi cu ochii tai schimbarea paradigmei. Vor aparea in Romania politicieni care vor face politica asa cum Maica Tereza facea bine: fara sa ceara nimic in schimb, doar din dragoste de tara. Razi, ai? Are sa-ti inghete rasul intro zi, Mare Peste.
Viata lunga, gretosule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu