joi, 27 august 2009

Te bahtalo, Madonna!

Starul nu e prost destul, pana nu e si fudul – ar putea fi concluzia intelectuala post concert. Sa vii intr-o tara de la capatul Europei, sa-i marturisesti ca o vizitezi pentru prima oara, sa-i spui apoi imediat c-o iubesti asa cum te iubeste ea pe tine si sa dai cu mucii in fasole cu politicianismul tau corect dojenind 70 000 de oameni care si-au rupt de la gura de la 30 de euro in sus ca sa guste muzica, nu politica, trebuie ca meriti sa lucrezi in cladirea aia din spatele scenei! Bai, Louise Ciccone, manca-ti-as ciocul tau de fosta bunoaca ultra-provocatoare, treaba ta e alta! Tu esti acolo pe scena si eu aicea in praf facandu-ti cu mana pentru ca tu ai stiut sa fii like a virgin like a prayer like a ray of light or like an erotica american pie! Eu iti dau tie 30 de euro pentru ca ii meriti pentru ca stii sa canti, nu pentru altceva, capisci?

Sa nu mai indraznesti sa intinzi coarda, mica taranca din Bay City, Michigan, ca nu stii politica nici cat blonda lu’ ala chelu’, bulibasa noastra! Nu te baga unde nu-ti fierbe ceaunul ca te ineci ca rromul la final de cariera sau ca frantuzoaica aia de 100 de ani, BB, care credea ca isi mai aduce cineva aminte de nurii ei daca vine la Bucuresti si infiaza doi caini noname.

De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, chiar gandesti ca o tiganca! O vezi numai pe a ta si pustia aleaga-se de altcineva! Daca tu, in micul tau univers te crezi mare scriitoare si mare de rromi eliberatoare, afla ca esti spre nashpa, fa! Te-ai facut de muci punandu-i pe rromi si pe homosexuali in aceeasi oala ca si Goebbels! Cred ca te-au fluierat tiganii si homosexualii la concert, imediat ce-ai spus ca ar trebui sa nu-i mai discriminam pe astia doi! Iar noi, ailalti, ne-am luat cu mainile de cap ca spiritul casei poporului ti-a spalat creierul pentru un minut si ne futi la cap cu ineptiile astea!

Bine ca a dat Domnul si te-ai abtinut dupa aceea si ti-ai vazut de treaba! Pentru concert iti multumesc! Mi-a placut ca te-ai straduit si noi, romanii, gay sau tigani, stim sa apreciem deep in our heart cand cineva se straduie. Stiu c-ai bagat mult playback si te-am iertat. Acum 20 de ani ti-am vazut (pe VHS, desigur) concertul ala genial din Italia in care alergai ca disperata pe scena si nu mai puteai sa canti si gafaiai la fiecare “Holiday” de-mi zgariai urechea, dar te iertam la fiecare falsare pentru ca tu iti dadeai sufletul acolo in fata fanilor tai.

Asta trebuie sa faci, true blue, nu politica pulii! Acum 2 luni am fost la Placebo si l-am bagat in pizda ma-sii pe Molko cat e el de rock star! Stii de ce? Pentru ca dobitocul, luat de val, isi aprinde o tigara pe scena, zice sarumana ca in Romania inca are libertatea sa fumeze pe scena si pe urma da si el cu mucii in fasole, ca si tine, impingandu-si norocul unde te frige focul! Zice boul: ba, stiti ca la noi in UK ne sunt luate libertatile “piece by piece”? si arata boul spre tigara! Adica tigara, drogul ala infect, era libertatea care i se ia in UK si la noi, la Romanica, inca e libertate!

Te haz mandropele si mandrocar, Molko! (cam asa suna o injuratura groaznica in tiganeste) Te-n pula mea de bou, vezi-ti de cantare ca la libertati si la democratie iti dau nota 1! Si s-a potolit boul si a facut un concert de nota 10! Si am tipat de-am ragusit apoi, pentru ca l-am iertat pentru prostie, asa cum te-am iertat si pe tine, Madonna.

Haidi, Pa!, ca ai concerte grele si trebuie sa fii fresh! Sa-ti vezi de muzici si sa nu te mai bagi in politica decat daca te invata Green Day sau Bob Dylan ce sa spui, ca aia chiar se pricep!

Pup pe salba si pe portofel si sa nu-ti umble prietenii in el!

7 comentarii:

  1. M-a si distrat m-a si intristat discursul despre intretinuta si spectaculara diva... Ma bucur ca nu mi-am irosit cei 30 de euro si 4 ore de existenta in care as fi inhalat trilioane de particole de praf... Totusi as fi inteles mesajul cu o cantitate mai mica de epitete importate din cartierele marginase ale capitalei...(no offence)

    RăspundețiȘtergere
  2. Koluce, pentru mine in chestiunea doamnei Ciccone ramine vesnica intrebarea: cine e mai dusa? ea sau ma-sa... numele ei fiind chiar madonna, presupun ca ma-sa a decis. Altfel imi amintesc cum se referea Iosif Sava la Michael Jackson... "cintaretul Jackson". Lumea asta a "aristocratiei pop" regi , regine, printi, printese, cocalari e un pic mai in derizoriu decit cea a fotbalului. Despre alte alea praf, politically correct, Molko ... as mai comenta ca Zappa F. un "cantautor" din secolul trecut, care bea cafea si fuma intr-una, zicea ca forma cea mai eficienta de lupta impotriva drogurilor este legalizarea lor. Altfel ... vom avea o alee Michael Jackson in Herastrau, nu ca ar aduce ceva in plus sau minus acestui mic Paris in mijlocul unui mare sat, dar... ce voiam sa spun este ca toate astea nu merita efortul nici unui comentariu, acuma ca am incheiat comentariul. Pentru mine dumneaei poarta numele de Matroana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa mine, tanti asta are o problema.Femeie...ai 50+ an...ce doamne iarta-ma iti mai arati cracii in fata a milioane de oameni. Exact ca Pamela (h)Anderson, refuza sa inteleaga...ca zis iz it! Daca nu mai poti sa canti, si apelezi la playback...care mai e rostu tau? Mai nou, se reunesc Bee Gees...alti regi/printi/seici/blah blah. :| Legata asa de chestia asta, este un episod din South Park, in care Iisus ii duce pe locuitori la un concert in Vegas al lui Rod Stewart..ce se intampla: http://www.southparkstudios.com/episodes/103688 (scenele sunt pe la jumatate).
    Cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa mine, tanti asta are o problema.Femeie...ai 50+ an...ce doamne iarta-ma iti mai arati cracii in fata a milioane de oameni. Exact ca Pamela (h)Anderson, refuza sa inteleaga...ca zis iz it! Daca nu mai poti sa canti, si apelezi la playback...care mai e rostu tau? Mai nou, se reunesc Bee Gees...alti regi/printi/seici/blah blah. :| Legata asa de chestia asta, este un episod din South Park, in care Iisus ii duce pe locuitori la un concert in Vegas al lui Rod Stewart..ce se intampla: http://www.southparkstudios.com/episodes/103688 (scenele sunt pe la jumatate).
    Cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dear Banana,

    Nu conteaza cati ani ai, important e ce vrei si ce dai! Daca afli ca Madonna is in town, ai sansa sa alegi: te duci sau nu te duci. Daca te duci, nu-ti trebuie multa minte sa ghicesti ca la 51 de ani sigur va baga cd-ul cand va topai pe scena. ca la 70 000 de oameni sigur va fi imbulzeala si praf. Deci stiind toate astea e absolut ipocrit sa faci gat post concert. Ei stiam ca va baga cd cel putin 50% din show, stiam ca va fi omor, stiam ca va fi praf. M-am dus pentru ce a ramas de vazut din Madonna. De aceea sunt multumit pentru ce am primit. Mai putin, evident, politica! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca vreau sa vad topaiala ma duc la concursurile de street-dance care sunt aproape saptamanal. Costa si mai putin, si e so much more fun. Singura chestie pentru care ii inteleg pe oamenii care s-au dus e simbolul Madonna.Poate ca si e m-as fi dus la MJ la concert; nu ca sa vad mumia (asta era un bonus), ci doar sa readuc la viata partea aia a copilariei. Poate ca si ptr. tine Madonna a insemnat ceva...pentru mine nu. BTW- mie imi place imbulzeala si prafu =))
    A...si a ramas ceva de vazut din Madonna?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai asta spun: cine vrea, marca banul la Madonna, cine nu, nu. Asa ca o femeie, chiar si la 51 ani are voie sa-si arate cracii daca sunt unii care vor sa-i vada, ca mine! :)

    RăspundețiȘtergere